با سلام
آقای دکتر نامزد من برای مدت یکسال شیشه استفاده کرده و ۶ ماه آخر طبق گفته خودش مصرفش خیلی بالا بوده جالب بدونید که خودش هم همکارشماست . توجیهش اینه که برای درس خوندن این کارو کرده حالا بهر حال …. زندگی منه که داره فنا میشه توی این مدت در اثر معاشرت با آدمی که مصرف می کنه و اون شخص اظهار کرده و بهش گفته که من با نامزد تو رابطه داشتم به بدبینی و توهم وحشتناکی افتاده . این در حالیه که من اصلا اون آدمو حتی نمیشناسم . الان ۲ ماهه که دیگه از شیشه استفاده نمی کنه ولی از این سیگارهای حشیش حداقل روزی ۵ یا ۶ تا می کشه . به من می گه تو معتادی می خوای فرار کنی دزدی می کنی نمیخوام ببینمت یا صداتو بشنوم . هرچی میگم می گه دروغ میگی . وحشتناکه …….. تموم مدارک منو ازم گرفته . حتی یک مورد از چیزهایی که میگه حقیقت نداره . حدود ۴ هفته میشه که ازش خبر ندارم . نصفه شب زنگ میزنه فحش میده میگه محال از حرفام پشیمون بشم ولی چندروز بعد اس ام اس میده معذرت میخواد . داد میزنه میگه دوست دارم ولی باید ولت کنم چون تو خیانت کردی . ما قرار بود عید امسال عروسی کنیم . الان نمیدونم واقعا راست میگه که ترک کرده ؟ آیا واقعا این حال و هواها از سرش می پپره و خوب میشه ؟ میگم برو دکتر می گه خودم دکترم . چقدر طول می کشه از این توهم ها بیرون بیاد ؟ به دکتر روانپزشک مراجعه کردم گفتن پارانویید حاده ! آقای دکتر من عاشق شوهرم هستم نمی تونم تحت هیچ شرایطی ازش بگذرم باید چیکار کنم ؟؟؟؟ در حال حاضر باید چه رفتاری با هاش داشته باشم چون نمیخواد باهام حرف بزنه . متشکرم .
1 پاسخ
بازدید کننده عزیز با سلام و احترام
اگر مقاله ای را که در مورد شیشه نوشته ام به دقت بخوانید متوجه می شوید که متاسفانه نامزد شما دچار عوارض مصرف طولانی مدت مواد محرک شده است.
تغییر خلق از مهربانی و صمیمیت بیش از حد تا بدبینی و پرخاشگری و پشیمان شدن زود هنگام، بیخوابی ( نشانه آن می تواند زنگ زدن های نصف شب باشد!) و بدبینی، همه می توانند از علایم مصرف مواد محرک باشند. توجه داشته باشید حشیش هم در گروه داروهای محرک و توهم زا قرار می گیرد و علایم مواد محرک دیگر را با کمی تفاوت ایجاد می کند.
متاسفانه بسیاری از همکاران و حتی اساتید روانپزشک که در مورد درمان سوء مصرف مواد اطلاع چندانی ندارند علت اصلی این علایم از نظرشان دور می ماند! بدبینی شدید می تواند یکی از عوارض طولانی مدت سوء مصرف مواد محرک از جمله شیشه و حشیش باشد. این بدبینی گاهی بقدری شدید است که برای شخص یا نزدیکان وی ایجاد دردسر جدی می کند.
مواد محرک شخص را در موقعیتی قرار می دهد که تمایلی به درمان نداشته باشد. وقتی مغز دچار مشکل می شود شاید زیاد مهم نباشد که صاحب مغز یک پزشک است یا یک کارگر ساده! وانگهی در بسیاری موارد درمان اشخاصی که به امور پزشکی آگاهی دارند بسیار مشکل تر از سایر افراد است.
صبر کردن برای اینکه روزی این حال و هواها از سرش بپرد درست مثل اینست که صبر کنیم شمعی که در حال سوختن است روزی دوباره به همان شمعی تبدیل شود که قبل از سوختن بود!
برای برخورد با چنین فردی خانواده و اطرافیان بیمار باید آموزش ببینند. اینکه احتمال بهبودی ایشان چقدر است تا بتواند فرد مناسبی برای زندگی مشترک باشد موردی است که با مشاوره حضوری می توان به آن پی برد. خواندن مقاله جناب آقای دکتر ورزقانی را در مورد نقش خانواده در ادامه اعتیاد به شما توصیه می کنم