0 دیدگاه

 سرکار خانم قربانی اعتماد

با سلام و عرض ادب

این جانب از نویسندگان سایت خبری مانیتور هستم. مجموعه ما در صدد انجام مصاحبه‌هایی خبری – تحلیلی درباره اعتیاد با فعالان این عرصه به ویژه کلینیک‌های درمانی است. مصاحبه در دو نسخه فارسی و انگلیسی منتشر می‌شود و افزون بر پوشش خبری و آگاهی‌بخشی در زمینه اعتیاد، مرکز شما با ذکر نام مرکز و نام مصاحبه‌شونده نیز معرفی می‌شود. البته در صورت عدم تمایل آن مرکز یا عدم تمایل فرد مصاحبه‌شونده، می‌توانیم نام مرکز یا نام فرد را ذکر نکنیم. خوشحال می‌شوم که وقتی برای بنده اختصاص دهید تا مصاحبه‌ای تلفنی با شما یا یکی از مدیران مرکز انجام دهم. مدت زمان مصاحبه حداکثر نیم ساعت خواهد بود و به صورت تلفنی صورت می‌گیرد. پرسش‌ها از قبل طرح شده‌اند و در ادامه نامه برایتان می‌فرستم. در صورت تمایل می‌توانید پاسخ آنها را مکتوب برایم بفرستید،‌ یا شماره تماس و زمانی را مشخص کنید که تماس بگیرم. انجام مصاحبه در صبح‌ها امکان پذیر نیست.
با سپاس فراوان از همکاری
محمد جواد ادیب
adib.writer@gmail.com
09353700136
در صورت امکان با ایمیلم تماس بگیرید.

سؤالات مصاحبه:
لطفا توضیحی درباره مرکز خود ارایه دهید؟ چند سال است که فعالیت می‌کنید و در چه زمینه‌هایی؟ فعالیت شما بیشتر مشاوره‌ای است یا فعالیت درمانی نیز انجام می‌دهید؟ غیر از خدمات مشاوره‌ای آنلاین و تلفنی، به صورت حضوری نیز مشاوره و درمان صورت می‌گیرد؟ هزینه‌های خود را چگونه تأمین می‌کنید؟ از بیماران یا کمک‌های دولتی و مردمی؟

چطور شد به فکر ارایه خدمات آنلاین و تلفنی افتادید؟ آیا این مسأله حاکی از این است که اعتیاد در افراد تحصیل‌کرده که دسترسی به اینترنت دارند، شیوع بیشتری دارد؟ یا این که اهداف دیگری مانند کاستن هزینه‌ها و راحتی دسترسی بیماران مد نظرتان بوده است؟ آماری از اعتیاد در میان دانشجویان در دست دارید؟

مراجعه‌کنندگان شما بیشتر خویش‌فرما هستند یا از طریق نهادهای انتظامی و قضایی نیز افرادی به شما معرفی می‌شوند؟

در مجموعه شما چه نوع کارهایی برای مراجعه‌کنندگان صورت می‌گیرد؟ درمان دارویی؟ مشاوره روانی و …؟ و اصولا یک معتاد باید چه مراحلی را طی کند تا مطمئن شوید دوباره به اعتیاد بازنمی‌گردد؟ میانگیرن هزینه‌ای که برای تمام این مراحل باید پرداخت کند، چقدر است؟

معتادان به چه موادی بیشترین میزان مراجعه‌کنندگان به شما هستند؟ آیا به نظر شما تمام انواع مواد مخدر خطرناک هستند یا مواد مخدری هستند که می‌توان آنها را در رده کم‌خطرتر دسته‌بندی کرد؟ به ویژه این که تعداد زیادی از مردم، تریاک مصرف می‌کنند ولی این گونه اعتیاد خلل چندانی به زندگی آنها وارد نکرده و هیچ‌گاه در فکر ترک آن نیافتاده‌اند. در واقع پرسش من این است که آیا تعریف جامع و روشنی از اعتیاد هست؟

آماری از معتادان کشور در دست دارید؟ یا در مورد گستردگی جنسیتی آن خبر دارید؟ آیا درست است که نسبت اعتیاد در میان زنان در نسبت به مردان در حال افزایش است؟

چند درصد از مراجعه‌کنندگان به شما، روند ترک اعتیاد را نیمه‌کاره رها می‌کنند؟ یا پس از اتمام روند درمان دوباره به مصرف مواد مخدر برمی‌گردند؟

در پایان نگاه شما به مراجعه‌کنندگان به مرکزتان چطور است؟ آیا اعتیاد بیماری است یا جرم؟ و یا این که معتاد تنها فردی است که اشتباهی کرده و باید او را راهنمایی کرد و به او مشاوره داد؟ اگر اعتیاد جرم نباشد، آیا کسی که پس از ترک اعتیاد، دوباره به مصرف مواد روی می‌آورد نیز مجرم نیست؟ آیا برای برخی از معتادان به جز راه‌های درمانی و مشاوره‌ای، مجازات قضایی را نیز ضروری می‌دانید؟

با سپاس فراوان از همکاری شما.

دیدگاهتان را بنویسید