از شما ممنونم که منو راهنمایی کردید و پاسخم را دادید. بینید خودش اینطور برای من توضیح داد که اول از همه ۱ سال پیش ۲بار (تریاک) مصرف کرده و ۱بار هم قرص ترامادون خورده که بد از اون به خاطر عذاب وجدانی که داشته دیگه نکشیده تا همین ۳ ماه پیش که دوباره شروع کرده به کشیدن ولی ایندفعه مصرفش بیشتر بوده. گفت در ۳ماه ۲۰ بار مصرف کرده ولی هیچوقت به حالت خماری و اینا نرسیده! گفت بیشتر به خاطر فشار امتحانات ترم اخر بوده ! که من اصلا این حرفش رو قبول ندارم. الان هم تقریبا دو ماه هست که لب به چیزی نزده و گفت به خاطر من هم از این کار اومده بیرون ! به من هم اطمینان داد که دیگه سراغ این چیزا نمیره ولی من واقعا میترسم چون از خیلی ها شنیدم که کسی که چیزی بکشه دیگه هیچوقت نمیتونه ترک کنه و هیشه وسوسه ی کشیدن دوباره رو داره. من هم واقعا میترسم از این موضوع چون هیچ تضمینی وجود نداره که دوباره سراغ این کار نره. چون همینطور که خودش هم میگفت پارسال فقط یکی دو بار این کار رو کرده ولی بعد از یک سال مصرفش زیاد شده. واقعا نمیدونم چیکار کنم. خوشحال میشم منو راهنمایی کنید. به کمکتون واقعا احتیاج دارم. ممنون.
1 پاسخ
با سلام
توضیحات جز به جز روش و دلیل مصرف و نکاتی که شما به آن اشاره کردید جهت آگاهی درمانگر مفید است اما خیلی زیاد تغییری در سیر درمان نمی کند به همین دلیل بیشتر تمرکزتان را روی گذشته نگذارید . شما باید بدانید فردی که به هر دلیلی مصرف مواد داشته یعنی در تطابق با برخی از موقعیت ها نیاز به عاملی بیرونی داشته اکثر این موارد ممکن است استرس.غم.شادی زیاد و یا مشکلات جنسی باشد و در سیر درمان بعد از قطع مصرف و برطرف شدن علاپم جسمی ترک فرد باید این مهارتها را یاد گیرد .این که ایشان در حال حاضر مصرف نمیکنند بسیار خوب است اما باید بدانید که برای حفظ پاکی هیچ ضمانتی برای هیچ کس نیست مگر اینکه در روند درمان قرار گیرد و برای حفظ پاکی تلاش در جهت یادگیری مهارتهای لازم داشته باشد . بهتر است به یک مرکز درمانی برای مشاوره مراجعه کنید در این مقطع درمانی می توانید از دارو های ضد مورفین استفاده کنند . و جهت مشاوره د رجلسات پیشگیری از عود شرکت کنند .شما می بایست به ایشان کمک کنید تا در مسیر درمان قرار گیرند نه با تهدید و فشار شما بلکه با استفاده از تکنیک های راغب سازی به ایشان در جهت پذیرش درمان کمک کنید .بهتر است باز در ارتباط با تصمیم گیری اصلی تان کمی صبر داشته باشید . مستحضر باشید احساس توانمندی به خود درمانی و عدم نیاز به مشاوره در بسیاری از افراد مشترک است بهتر است با راهنمایی مشاور در صورت مقاومت به حضور در جلسات درمانی بیاموزید که چگونه مقاومت ایشان را دور بزنید و با ایشان درگیر نشوید . خوشحال می شوم اگر کمک بیشتری بتوانم بکنم .
دکتر جورقانیان
خواهشمند است در صورت نیاز به مشاوره های بعدی در این صفحه برای خودتان اسم مستعاری قرار دهید تا افرادی که به صورت ممتد مشاوره ها را مطالعه می کنند بتوانند سیر درمانی بیمار شما را دنبال کنند. امیدوارم این توصیه ها برای دیگران هم مفید باشد.