باسلام
آیا فرد معتاد به شیشه می تواند در یک تصمیم قطعی برای زندگی خود به سمت شیشه نرود و سالم بماند؟
همسر م یک هفته است که سمت شیشه نرفته خیلی پرخواب شده و غذا زیاد می خوره پرخاش هم نداره چیزها ی که در زمان مصرفش نداشت دیشب به گفته خودش تو مغزش کوبیده بوده ولی تمام پولی که تو جیبش بوده رو خرج خرید مواد غذایی کرده بود تا نره سمتش خیلی گیج شده الان هم تصمیم داره که با یکی از آشناها یک کارگاه رنگ کاری مبلمان بزنه ولی خوب تشویش خیلی داره می خواستم بدونم اگه پول زیادی همراه داشته باشه علتی برای احساس خطر می تونه باشه؟ و اینکه کار کردن براش مفیده؟
و آیا روشی درمانی وجود داره که به اصطلاح مغزشو از نو به کار بندازه یکی از دوستاش بهش چنین پیشنهادی داده که بوسیله امواج برق در کلینیک درمانی می شه چنین کاری کرد و خودشم این کار رو کرده
1 پاسخ
با سلام
قطع مصرف شیشه و تغییر رفتار در جهت تغییر سبک زندگی اتفاقی است که در درمان افراد معتاد به شیشه می افتد. برای چنین درمانی نیاز به شرکت در جلسات فردی و گروهی٬ آموزش خانواده و گروه حمایتی بیماران بهبودیافته به مدت حداقل شش می باشد.
با توجه به مطالبی که در مورد همسرتان نوشته اید بهترین کار ممکن در حال حاضر اینست که از ضررهای مالی احتمالی جلوگیری کنید! همسر شما در موقعیتی نیست که بتواند تصمیم درستی در زمینه اقتصادی بگیرد و در صورتیکه اینکار را انجام دهد به احتمال بسیار زیاد آسیب شدیدی حداقل از لحاظ اقتصادی به شما وارد خواهد کرد!
همچنانکه در اول پاسخ نیز اشاره شد تغیر رفتار در جهت تغییر سبک زندگی فرآیندی نیست که با خوردن یک داروی خاص یا استفاده از وسایل الکترونیکی انجام شود بلکه لازم است بیمار و خانواده وی مدتها بر روی تغییر رفتار خود کار کنند.