با سلام این ادعاکه بعضی کلینیک ها ۱۰ روزه به ترک اعتیاد شیشه کمک میکنند صحت داره؟ چرا بعد ۱۰ روز بستری در اینن مکانها هنوز شخص با حالتی شبیه به لکنت خفیف صحبت میکنه؟لطفا راهنمایی فرمایید پس از مرخص شدن این بیمار ها از کلینیک چه اقداماتی در راستای کمک به بهبودی کاملشان باید انجام بشه؟
1 پاسخ
با سلام
قطع مصرف شیشه و تمامی مواد و آموختن مهارتهای لازم جهت دور ماندن داوطلبانه از مصرف حداقل به مدت شش ماه به معنای درمان نتیجه بخش اعتیاد به شیشه است.
واقعیت اینست که قطع مصرف شیشه برای مدت کوتاه کاملا امکان پذیر است و در بسیاری موارد نیاز به بستری و استفاده از داروی خاصی وجود ندارد. بستری کردن در بیمارانی که از جنون شیشه رنج می برند حتی بصورت اجباری کاملا مفید و لازم است و این موضوع کمک می کند با دور نگه داشتن بیمار از مصرف جنون بیمار فروکش کند. به جز این موارد بستری کردن بیماران داوطلب درمان در حقیقت هدر دادن وقت و هزینه است چون چنین افرادی می توانند بدون نیاز به هیچگونه دارو یا بستری مصرف مواد را قطع کنند.
پس شخصی که قطع مصرف می کند به معنای این نیست که درمان شده است بلکه به این معناست که تازه درمانش شروع شده است و لازم است جهت دور ماندن از مصرف مهارت های لازم را با استفاده از مداخلات غیر دارویی یاد بگیرد.
متاسفانه بسیاری از خانواده ها که بیمارشان چند روز در کمپ یا بیمارستان بستری بوده و مواد مصرف نکرده است تصور می کنند درمان شده و بهبود پیدا کرده است و به این دلیل از بیمار و درمان وی غافل می مانند! این عدم آگاهی از درمان شیشه در موارد زیادی منجر به گسترش فعالیت هایی برای سوء استفاده مالی از چنین افرادی شده است از جمله سم زدایی افراد شیشه ای درمان های سریع یک روزه و چند روزه و …..
۱۳۸۹/۱۰/۱۴