با سلام مجدد
همچنان که گفته شد در حال حاضر درمان مواد محرک از جمله شیشه از مشکل ترین درمان های سوء مصرف مواد است که توسط یک تیم مجرب صورت می گیرد. برای درمان، بر اساس مدت، مقدار، نوع و روش مصرف ممکن است فرد نیاز به درمان دارویی یا بصورت بستری و یا بصورت سرپایی داشته باشد. بعد از آن اختلالات روانپزشکی بیمار باید توسط روانپزشک آشنا به درمان سوء مصرف مواد مورد بررسی و درمان قرار گیرد و بدنبال آن یا هم زمان آموزش خانواده، آموزش مهارت های بهبودی اولیه و پیشگیری از بازگشت و رفتار درمانی انجام شود.
چنین مطلبی تو سایت نوشته شده و بر همین اساس گفتم.بر اساس گفته های شما چنین افرادی از دارویی برای ترک استفاده نمی کنند پس این گفته های بعضی از افراد مبنی بر اینکه مصرف کنندگان شیشه از یه سری قرص هایی استفاده می کنند چیه؟؟
با تشکر فراوان
1 پاسخ
با سلام
درمان اعتیاد به شیشه به صورت زیر است:
قطع مصرف => مراجعه منظم و طولانی (یک روز در میان) و مشاوره در جهت دور ماندن از موادو تغییر سبک زندگی + شرکت در جلسات حمایت اجتماعی + آموزش خانواده
برای قدم اول (قطع مصرف)
- در بسیاری از موارد قطع مصرف نیاز به داروی خاصی ندارد.
- در مواردی که علایم غیر قابل تحمل است برای قطع مصرف داروهایی تجویز می شود.
- در صورتیکه فرد در جنون ناشی از مصرف مواد باشد نیاز به بستری جهت قطع مصرف و کاهش علایم جنون دارد.
- اگر بیمار در کنار مصرف شیشه مصرف مخدر هم داشته باشد بسته به تشخیص پزشک ممکن است سم زدایی کند یا تحت درمان نگهدارنده قرار گیرد.
- اگر بیمار در حین گذر از مراحل درمان افسردگی یا مشکلات روانپزشکی داشته باشد لازم است توسط روانپزشک همزمان درمان شود.
- در صورتیکه بیماردر قدم اول (قطع مصرف) داروهای روانپزشکی مصرف می کند که لازم است ادامه پیدا کند نیز لازم است توسط روانپزشک ویزیت شود.