همسر من تالترکسون در شکمش کاشته ولی هنوز میل زیادی به تریاک داره و دکتر می گه بیشتر از نظر ذهنی وابسته است منو راهنمایی کنید
1 پاسخ
لازم است توجه کنید که هوس مصرف مواد از علایم روانی بعداز ترک است و در بسیاری از موارد اجتناب ناپذیر است. متاسفانه بسیاری از ما و خانواده افراد بیمار تصور درستی در مورد هوس مصرف مواد مخدر بعد از ترک نداریم. بر همین اساس است که همیشه از این قضیه شاکی هستیم که چرا اینگونه افراد بدون درنظر گرفتن تمامی گرفتاریهایی که برای خود و خانواده خود ایجاد کرده اند باز هم تمایل شدید به مصرف مواد پیدا می کنند! بطور ساده می توانید هوس را با هوس در اوج لذت جنسی مقایسه کنید که البته قدرت آن چندین برابر است! شعله ور شدن هوس نتیجه شرایط هوس زاست که در این موارد شخص باید یاد بگیرد این شرایط را بهم بریزد وگرنه ممکن است لغزش پیدا کند! در جلسات رواندرمانی نحوه کنترل هوس به بیمار یاد داده می شود. علاوه بر این اگر بیمار فرد باهوشی باشد می تواند خلاقیت خود را در کنترل هوس نشان دهد و راههای جدیدی برای کنترل آن پیدا نماید. هوس ممکن است سالهای سال حتی تا آخر عمر هراز چندگاه بیمار را تا پای لغزش و عود ببرد! پس همانطور که پزشک شما توصیه کرده است، این یک مسئله روانی ناشی از بیماری اعتیاد است و درمان آن رواندرمانی است. بیاد داشته باشیم که مصرف نالترکسون به تنهایی منجر به کاهش هوس نمی شود. بهتر است با توضیحات زیر و با مراجعه به مقالات همکاران ما در کلینیک آینده اطلاعاتتان را در مورد این دارو اصلاح کنید.
مصرف مواد مخدر بعداز مصرف یا کاشت نالترکسون بیمار را در یکی از موقعیتهای زیر قرار می دهد.
۱- مصرف مواد هیچگونه تاثیری بر روی بیمار نمی گذارد و بیمار عملا به نتیجه دلخواه نمی رسد. درست مثل اینکه پولش را دور ریخته باشد پشیمان می شود.
۲- مصرف مواد منجر به ایجاد علایم خماری در بیمار می گردد و بیماری اذیت می شود. دردهای بدنی، بدخوابی، بیقراری، کسالت، آبریزش بینی و … از جمله این علایم می باشد. به همین خاطر بیمار از مصرف مواد متنفر می شود.
۳- مرگ بر اثر مصرف زیاد مواد مخدر؛ متاسفانه برخی از بیماران به دلیل هوس زیاد تصور می کنند با مصرف زیاد مواد مخدر ممکن است بتوانند اثرات ضد مورفینی نالترکسون را از بین ببرند. وقتی سطح مورفین در خون این افراد بالا می رود، زمانی پیش می آید که اثرات تجمعی مورفین بر قدرت چسبندگی نالترکسون به گیرنده های مورفین غلبه می کند و با چسبیدن حجم زیاد مورفین به گیرنده ها، فرد به شدت با مواد مخدر مسموم شده و می میرد.
بخاطر داشته باشیم که در تمامی این موقعیتها، حتی با مصرف ناچیز مواد مخدر، ممکن است مرگ رخ دهد.